вторник, 23 апреля 2024 г.

Вакцинація є найефективнішим методом профілактики інфекційних хвороб. Ії мета захистити організм від інфекцій, запобігти важкому перебігу та появі ускладнень від неї. Сенс вакцинації в тому, щоб стимулювати імунну систему виробляти спеціальні речовини для знищення збудників різних інфекцій.  
  В останній тиждень квітня 2024 року відзначається Всесвітній тиждень імунізації. Метою цього широкомасштабного заходу є підвищення обізнаності громадян про важливість імунізації в рамках проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який реалізується на підтримку Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я МОЗ України. 
  Кожному з нас важливо знати, що вакцини стимулюють власну імунну систему організму для захисту від відповідної інфекції або хвороби. Завдяки щепленням можна захистити організм від інфекції, запобігти важкому перебігу та появі ускладнень від неї. 
  Пропонуємо ознайомитись з інформацією Національного порталу імунізації за посиланням http://vaccine.org.ua/ та отримати відповіді на всі запитання стосовно вакцинації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий